האם זה נשמע כמו שבר בירך

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

01/12/2020 | 14:15 | מאת: נינה

שלום. בת 88.עצמאית בתפקוד.אתמול במהלך פעילות גופנית על מתקני הספורט בגינה ציבורית,נפלתי על הצד הימין.נפגעתי בצד ימין כולל הרגל. מאז קשה לי לשאת משקל על הרגל הימנית.רגל לא מסובבת ולא מקוצרת.מרימה רגל בשכיבה ומקופפת במפרק הירך.. הבעיה מופיע בהליכה:קושי להרים רגל,כאבים מקרינים לאיזור ramus pubis,קושי לעמוד על רגל אחת,קושי לשאת משקל על רגל ימנית... אני מעדיפה להמנע מנסיעה למיון בגלל הקורונה. האם לדעתך האם תיאור המצב נשמע כמו תחאור השבר בצוואר הירך? תודה

שלום, ייתכן ומדובר בבעיה סביב הירך והאגן , ממליץ לך להיבדק במוקד טראומה או מיון כולל ביצוע צילומי רנטגן לשלילת שברים. בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים