שרירים תפוסים והתכווציות בלילה

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

16/08/2020 | 11:44 | מאת: ריקי

אני סובלת כבר שנתיים אחרונות מתפיסה חזקה בשכמות ובצוואר עושה עיסוי רפואה משחרר טיפה ליום יומיים ושוב חוזר תפיסה חזקה וכאבים. עוסקת בספורט כבר מעל 10 שנים עושה פעילות אירובית 4 פעמים בשבוע המליצו לי על תוסף מגנזיום לפני 5 שנים ניסיתי מגנזיום של חברת מגנוקס וזה עשה לי כאבי ראש חזקים אני גם סובלת מחומציות בקיבה לכן שאלתי איזה סוג מגנזיום אתה ממליץ לי לקחת ושל איזה חברה?

שלום, אין לי נסיון בהבדלי תופעות לוואי בין סוגי מגנזיום שונים , תוכלי להתייעץ עם כל רוקח לגבי מידע זה . בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים