שברי מאמץ במסרק החמישי

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

06/08/2020 | 12:24 | מאת: שירי

שלום, יש לי שברי מאמץ במסרק החמישי שלא עוברים כבר מעל לחצי שנה למרות מנוחה וסידן. לאמא שלי יש במקרה מכשיר אולטראסאונד עמוק לצרכי קוסמטיקה שמגיע לעומק 4.5 מ"מ עומק וזה high intensity focused ultrasound ניתן גם להגיע לעומקים יותר נמוכים עם ידיות שונות. קראתי שיש קצת מידע שזה יכול מעט לעזור... האם זה לא עלול להחמיר את השברים אם זה אולטסאונד חזק? ובערך איזה עומק דרוש כדי לטפל בשברי מאמץ במסרק החמישי? תודה מראש

שלום , לדעתי שימוש במכשיר אינו יכול הזיק אך איני יודע האם באמת זה עוזר. בברכה,

11/08/2020 | 21:58 | מאת: כוכי

איזה סידן אתה לוקח? האם הספיגה שלו משופרת? אני אחרי המון נפילות ותודה לאל בלי שברים התחלתי לקחת כל יום סידן אמורפי באבקה טעם מנטה..ומאז מרגישה מצויין אין כאבים אין נפילות הספיגה שלו הכי טוב..

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים