כאבי ברכיים בצד החיצוני של הברך

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

09/05/2020 | 21:04 | מאת: אביחי

שלום רב.יש לי כאבים כבר המון זמן (כמעט חצי שנה) בברך, עשיתי אולטרסאונד של ברך ונמצא לי דיפ אינפרא פאטלר בורסיטיס. מה זה אומר ומה הטיפול הכי יעיל ומהיר לבעיה?

שלום אביחי, DEEP INFRAPATELLAR BURSITIS הינו תהליך תלקתי של רקמת השומן התת פיקתית אשר נוצרת כתוצאה מעומס יתר על האזור או חוסר איזון מסוים בשרירים סביב הברך , עיקר הטיפול הינו טיפול פיזיותרפי כולל נוגדי דלקת. במידה ואנו חוששים שזו לא האבחנה הנכונה או שישנו עוד גורם לכאבים ממליץ על השלמת MRI ברך . בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים