האם יש דבר כזה שברי מאמץ כרוניים צריך עזרה

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

08/05/2020 | 19:29 | מאת: משה

שלום, מזה כשנתיים וחצי שאני סובל מכאבים עזים בצידי השוקיים בעת פעילות של ריצה/קטרגל (ברמה שבמהלך הפעילות לא מצליח כמעט לעמוד). מרגיש מיואש, הבעיה חוזרת בכל פעם מחדש, עברתי טיפולי פזיותרפיה כ4 חודשים אך עדיין הבעיה לא נפתרה. ובכל פעם מחדש הכאבים חוזרים ולא מאפשרים לי לבצע פעילות. מה ניתן לעשות? תודה רבה!

שלום משה , אני לא הבנתי איזה בירור ביצעת בעקבות הבעיה , מלבד הפיזיותרפיה האם טופלת בדברים אחרים ? לפי התיאור שלך ייתכן שמדובר בשברי מאמץ אך לא ניתן לשלןל בעיות אחרות. בברכה,

12/05/2020 | 14:44 | מאת: שרית

היי, הבת שלי התגייסה כלוחמת בשירות קרבי ובתחילת דרכה סבלה באופן כרוני משברי מאמץ בצורה בולטת וקשה מאוד. לאחר כחצי שנה של סבל מטורף התחלנו בהמלצתו של הרופא שימוש בתוסף סידן אמורפי מה שגרם לתופעה ולכאבים לפחות באופן הדרגתי אך משמעותי מאוד. כיום לאחר שימוש בתוסף כארבעה חודשים היא עדיין סובלת משברי המאמץ אך ברמה מופחתת בצורה משמעותית, ממליצה בחום.

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים