כאבים במפרק הירך צד ימין

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

03/03/2020 | 16:56 | מאת: תאמר

שלום מזה זמן רב אני סובל מכאב בירך ימין בירידה ל deep squat לאחרונה גם מרגיש כאבים חזקים בחיבור גיד הפיקה עם הטיביה ברגל שמאל , הייתי רוצה לדעת אם זה קשור אחד לשני ומה הבעיה בירך רקע על עצמי ספורטאי בן 31 פעיל בתחום הנפת משקולות

שלום תאמר, חסר לי מידע , לדוגמא האם ביצעת צילום ברך ומה הוא מראה , האם זה בצד אחד או בשני הצדדים האם יש קליקים נעילות בברך , האם כואב בעליית וירידת מדרגות יש צורך בבדיקה קלינית על מנת להגיכ לאבחנה לדעתי . בברכה,

05/03/2020 | 14:16 | מאת: תאמר

בוצע צילום רנטגן ברך שמאל וימין לא רואים הבדלים , אין קליקים בנעילת ברך מרגישים כאב בעליה וירידה במדרגות כמו כן בקפיצה .

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים