נתוח של קרע בלברום במפרק הערך

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

10/02/2020 | 19:11 | מאת: אניה

האם יש אםשרות להימנע מהניתוח כאשר יש קרע בלברום במפרק הירך? הציעו לי ארטרטסקופיה אבל הודיעו כי ייתכן שכאבים לא ייפסקו. אז מה הטעם?

שלום, קרע בלברום במפרק הירך הינו ממצא שכיח יחסית. אם התסמינים שלך מתאימים לבעיה זו ואין הסבר אחר לכאבים כנראה מדובר בסיבת הכאב. הטיפול מתחלק לשמרני או ניתוחי. השמרני כולל תרופות נוגדות דלקת , הזרקות למפרק הירך, פיזיותרפיה והדרותרפיה ועוד.. במידה וטיפולים אלה נכשלים ניתן לעבור פרוצדורה ניתוחים בה מתקנים את הקרע ומטפלים בגורם שלו. יש סיכוי טוב שהכאב וההגבלה תיפתר במידה והאבחנה הסופית תומכת בנאמר. בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים