כאב באזור גיד אכילס.

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

02/02/2020 | 20:13 | מאת: אצן

שלום נשלחתי על ידי אורתופד ל us בעקבות כאבים באזור גיד אכילס, התור הבא לאחר פענוח רק בעוד מספר חודשים, אז אודה לעזרתכם בתרגום פרקטי של תוצאות ה us ומה נכון שיקרה עכשיו כדי לטפל בכאב. תוצאה: 1. גיד אכילס הודגם המשכי ולא מעובה, ללא סימני קרע 2. הודגמו סימני אנטזופטיה במיקום האחיזה של גיד אכילס לעקב

שלום , אומנם זה לא פורום שמתעסק בפירוש פענוחי בדיקות אך הרושם הינו שאתה סובל מדלקת באחז הגיד לעצם העקב , לא נצפו קרעים בגיד. בטיפול בעיקר זה פיזיותרפיה ומתיחות ניתן לנסות גלי הלם. בבררכה,

03/02/2020 | 18:08 | מאת: אצן

תודה!

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים