כאבים בברך הימנית מאתמול בערב

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

29/01/2020 | 10:24 | מאת: יחיא

היי, אתמול בערב סובבתי את הברך, כאשר עברתי ממצב ישיבה לעמידה. שמעתי קליק בברך ומאז היא כואבת ממש! אני לא מצליח ליישר את הברך וגם ללכת. יש לציין שזו הפעם הראשונה שקורה לי דבר כזה. אני בן 37 בריא בד״כ. האם ישנו צורך בטיפול או שמצב זה חולף מעצמו? מה עליי לעשות? תודה מראש.

שלום יחיא , ייתכן ונוצר סדק באחד מהמבנים הסחוסיים בברך כגון קרע במניסקוס מציע שתיבדק ע"י אורתופד מומחה ולפי הבדיקה יוחלט איך להתקדם. בברכה,

29/01/2020 | 13:37 | מאת: יחיא

תודה רבה על התגובה המהירה. מה הן דרכי הטיפול המוצעות במקרים כאלו?

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים