כאבים וצריבה שבוע אחרי גיבוס קרסול

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

02/12/2019 | 20:04 | מאת: אופיר

היי, לפני 8 ימים, שברתי את עצם הפטישון החיצוני לאחר דריכה לא טובה על רגל שמאל (התעקמה מאוד). השבר ללא תזוזה וגובסתי בבית החולים עם הנחיה להתנייד עם קביים ללא דריכה. לאחר יומיים שלושה חשתי שהנפיחות יורדת והכאב פחת יחסית, אבל ביומיים האחרונים אני חש צריבה ממש חזקה באיזור של השבר (דומה בהרגשה לכוויה), בעיקר כאשר אני נעמד משכיבה לעמידה. גם בשכיבה יש לי כאבים כשאני מניח את הרגל (מונחת גבוהה עדיין, על כריות), אבל פחות עוצמתיים. האם זה מצב טבעי של החלמה?

שלום אופיר , ממליץ לך לגשת למקום כמו מוקד רופאי או מיון להורדת גבס ושלילת פצעים מתחת לגבס או זיהום. בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים