עיוות בכפות הרגליים, מחפשת פתרון

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

01/12/2019 | 18:33 | מאת: עליזה

אני סובלת מכאבים חזקים בכפות הרגליים. עברתי ניתוח האלוס וולגוס עי פרופ מסיקה ברגל שמאל ב2005 וע״י דר נוף ב2012 עם קיבוע בלאפידוס. הכאבים הולכים ומחמירים והרגליים מעוותות לחלוטין. הליכה עם מדרסים סייעה לי והלכתי רק איתם בנעלי ספורט. בנוסף רכשתי נעלי קייבוט שממש עוזרים לי. בזמן האחרון, לא מסוגלת ללכת בכלל בנעלי ספורט ורק עם הקייבוט. הכאבים מקרינים לי לכל הרגליים. קבעתי תור לפני ארבעה חודשים לדר בורג ברעננה. הגעתי היום ואמרו לי שהוא כבר לא עובד שם. נואשת

שלום עליזה, אכן בעיה מורכבת, אני שומע המון תגובות חיוביות לגבי נעלי קייבוט אז אני לא מתפלא. ממליץ לך לפנות בשאלה לפורום כף רגל שייתנו לך תשובה מלאה. בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים