יישור לורדוסיז................

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

27/10/2019 | 01:51 | מאת: נעמה

שלום ד"ר רציתי לדעת אני אחרי תאונה וגילו שיש לי יישור לורדוסיז בצוואר 1. האם זה קרה כתוצאה התאונה או שזה משהו מולד כי אני מרגישה כאבים גן בשכם וגם בראש אז התאונה רק שזה מחמיר? 2.הבנתי שפיזיוטרפיה אמור לעזור אם אני לא יעשה האם עלול לגרום לי נזק עתידי 3. איך קורה דבר כזה שזה מגיע לשלב כזה וכמה זמן לוקח לזה לחזור לעצמו 4. האם זה מסוכן? תודה רבה

שלום נעמה , את יכולה להירגע . יישור לורדוזיס זו תנוחה של החוליות מאוד אופניית לאחר תאונות דרכים שהסיבה הינה מתיחה חדה של השרירים . עם הזמן ועם טיפול נגד כאבים ודלקת בשילוב עם פיזיותרפיה התנוחה של החוליות תחזור לקדמותה . בברכה ,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים