שבר בטאלוס רגל ימין לאחר נפילה מגובה

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

04/10/2019 | 15:06 | מאת: סיון

אלון שלום שברתי את הקרסול שבר תלישה בטאלוס עם תזוזה מנמאלית לפי מה שרשם הרופא שמו לי גבס למשך חודש וחצי והיום אני שבועיים לאחר הורדת הגבס. עדיין הרגל יחסית נפוחה ויש לי כאבים בדריכה באזור השבר בעיקר כשכל משקל הגוף על הרגל. בצילום לפני שהורידו לי את הגבס אמרו שראו שהשבר התאחה. האם זה נורמלי שעדייו לא מצליחה לדרוך לגמרי על הרגל ואני עדיין צריכה את הקביים?

שלום סיוון, שיקום לאחר טיפול שמרני בגבס לשבר בטאלוס יכול להשתנות ממטופל לאחר . אם ישנם סימנים של חיבור אז טיפול פיזיותרפי ושיקום מתאים אמור להקל את הכאבים . במידה וכאב לא יעבור בחודש הקרוב ממליץ לך להיבדק ע"י האורתופד המטפל . בברכה,

20/10/2019 | 15:36 | מאת: סיון

לאחר התייעצות עם אורתופד הוא שלח אותי לסי טי תשובה בסי טי שבר בטאלוס ימין ללא איחוי גרמי. מה עושים במקרה כזה שהשבר לא התאחה?

21/10/2019 | 01:51 | מאת: סיון

אני לא רואה תשובה. כתוב שהתקבלה תשובה אבל לא מופיע כלום

22/10/2019 | 11:29 | מאת: סיון1

לא רואה תשובה

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים