כאב באיזור המרפק בתנועה מסויימת

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

26/09/2019 | 10:27 | מאת: עודד

היי רקע קצר: לפני 4 שנים קיבלתי מכה חזקה במרפק שלוותה בכאבים חזקים. ברנטגן לא היו ממצאים אבל לא יכלתי להישען על היד. אורתופד אמר שהגיד נפגע, תן לגוף לטפל בעצמו. לאחר חודש חודשיים, הכל נרגע. לפני כחודשיים, חזרתי להתאמן עם משקולות יד (10 קילו). אחרי מספר ימים הפסקתי ומאז, התחילו כאבים באיזור אותו מרפק (ימין) רק בתנועה מאוד ספציפית (הרמת היד כמו כשרוצים להצביע בשיעור). אולטראסאונד ורנטגן ללא ממצאים. לקיחת כדור נגד דלקת במשך 20 יום, לא שיפרה את המצב. האורתופד שהייתי אצלו אמר לי שזה קשור לשריר/גיד ואני פשוט צריך להתאמן כדי לחזק אותו. אבל זה מה שהתחיל אצלי את הסיפור מלכתחילה. האם יש בדיקות אחרות/נוספות שאני יכול לעשות בנושא הזה? תודה

ממליץ שתבצע MRI מרפק להערכת הגידים , הרצועות ואת המבני המפרקי. בברכה ,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים