כאב בעצם הזנב ,גב תחתון.

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

21/09/2019 | 19:00 | מאת: שוש

בת 40 ..התחלתי לנסוע באופניים (לא חשמלי)בערך כשבועים וחצי התחילו לי כאבים בעצם הזנב וגב תחתון, אני ממשיכה עדיין לנסוע ,בעבודה אני הרבה על הרגליים ומידי פעם יושבת אבל לא יותר מידי כי כשכואב לי מאוד זה מקרין לגבי יותר. אשמח לעזרה ...מה לעשות . תודה

שלום, יש להעריך מה מקור הכאבים , האם מהגב התחתון או מעצם הזנב . עקרונית יש אנשים שסובלים מקוקסדניה שזה רגישות יתר באזור עצם הזנב . הטיפול במקרה זה ע"י תרופות נוגדות דלקת , הורדת עומס מהאזור הספיציפי כגון ישיבה על כרית גלגל. במידה ואין שיפור תחת טיפול זה ניתן לקבל זריקות מקומיות למערכת העצבית המקומית להקלת הכאב. במידה וזה בעיקר כאב גב תחתן חייבים לדעת מה מקורו ( שרירי, עצבי , אחר.. ) בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים