בעיות עם שוק שמאל וברך

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

16/09/2019 | 11:44 | מאת: מירי לוי רביד

שבוע ימים אינני יכולה לחזור להליכה , התחיל בהרגשה כאילו נרדמה לי רגל שמאל והחמיר מיום ליום ,כאילו מתחו לי את הרצועות המחברות בין הברך לשוק מאחורה ומרגיש לי ש יצקו בטון על הברך והשוק האם מנוחה מקבלת ארקוקסיה ומנוחה אך לא מרגיש לי הטבה אחרי שבוע האם מותר לשחות בברכה שעה וחצי ולהליכה של שעה?? אשמח לדעת מודאגת מאד הדבר חדש לי ולא אופייני לי

מירי שלום, הסיפור שאת מתארת יכול להתאים מבעיה מעמוד השדרה המותני או מתיחה /דלקת בשרירי הירך האחורית באזור הברך . ממליץ שתיבדקי ע"י אורתופד מומחה לאפיין את הבעיה ולפי זה לבנון תוכנית טיפול איני רואה מניעה משחייה בשלב זה . בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים