כאבים בברך לאחר סיבוב חד שלה

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

28/07/2019 | 20:02 | מאת: ח.

שלום, לפני 3 ימים "סובבתי" את הברך (ימין). לאחר כמה דקות התחלתי להרגיש כאבים ולאחר כמה שעות הגעתי למוקד לבדיקה אצל טראומטולוג. בסיכום הרופא כתב: "ציר וארוס. מעט נוזל. יישור מלא. כיפוף 130. לחמן שלשילי. מגירה שלילי. J שלילי. LCL/MCL יציב" בהמלצת הרופא, קיבלתי מיד טיפול של ניקור ולידוקאין 3CC. בנוסף הוא המליץ טיפול המשך: אולטרסאונד ורופא אורתופד. לאחר הניקור הרגשתי הקלה משמעותית בכאב למשך כ- 8 שעות. כרגע (סוף חודש יולי) *אין תורים* קרובים לרופא אורתופד, רק לעוד שבועיים ויומיים! מה עלול להיות הנזק? תודה מראש

שלום , איני יכול לאמוד את הנזק הקיים בברך ואת דחיפות הטיפול. ממה שהסברת בשאלה ניתן להבין שאין דחיפות של בדיקת הברך ואין סיכון גבוהה בהמתנה שבועיים לאורתופד. ממליץ לך על מנוחה , נשיאת משקל לפי יכולת , ביצוע הסונר שהתבקשת לבצע וביקורת אורתופד מומחה בקהילה בהקדם . בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים