שבר בקרסול איכליס 3333333333333

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

28/07/2019 | 11:31 | מאת: עדן ביטון

שלום רב אני לאחר שבר בקרסול ולאחר הורדת גבס של חודשיים בבדיקה הובחן לי טינל שלילי על ה SPN (מה זה?)וירידת תחושה בהונות 3-4 פיזור SPN (מה המשמעות הרפואית?) תודה

שלום עדן , כחלק מהבדיקה השגרתית של הקרסול לאחר שבר הוא בדיקת המערכת העצבית והוסקולרית ברגל מכיוון שלעיתים יש פגיעה במערכות אלה בעקבות השבר. טינל הינה אחת הבדיקות שמראות סבל של עצבים באזור הקרסול ובאזורים אחרים. SPN - SUPERFICIAL PERONEAL NERVE והנכתב משמעותו שיש הפרעה בתחושה של העצב הזה אך אין סימנים של לחץ עליו באזור שנבדק . בברה ,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים