כאב בכף יד שמאל בעת אימון

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

18/07/2019 | 15:06 | מאת: רועי

ד״ר כתאנה שלום. לפני כמה שבועות הוספתי משקל בתרגיל שאני עושה ( לחיצת חזה בשכיבה) . השרירים התמודדו יחסית יפה אבל התחיל כאב מצטבר בכף היד השמאלית(במרכז כף היד ) שחד מאוד כאשר המשקולות והמשקל לוחצים על כף היד בחלק האחרון של החזרה כשהלחץ על כף היד גדול. בינתיים למרות שהורדתי משקלים העניין החמיר יותר וזה מורגש מעבר לאימונים לפעמים בעת פעולות יום-יומיות שמעפיליות לחץ בכף היד. מעבר למנוחה של כמה ימים , מה עוד אוכל לעשות כדי להעלים את העניין ? תודה רבה

שלום רועי, כנראה אתה מעמיס יותר מדי על אזור שורשי כפות ידיים. מעבר למנוחה והימנעות מביצוע תרגילים אלו עם משקלים כבדים ממליץ על טיפול פיזיותרפי להקלת הכאבים וטיפול בעומס על הגידים שנוצר . במידה והכאבים יימשכו תצטרך לבצע בדיקות הדמייה לשלול נזקים באזור המפרק . בברכה ,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים