כאב חזק מאוד בירך ימין

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

09/07/2019 | 02:46 | מאת: יפה

סבלתי מזה כשבוע מכאבים בגב תחתון עקב מזגן שהופנה לכיווני במהלך הלילה. לאחר הליכה של 3 שעות בערב מסוים, קמתי למחרת בבוקר עם כאבים חזקים מאוד בגב תחתון ובירך ימין. נזקקתי ל2 זריקות להרגעת הכאב, מצבי השתפר אך לט לגמרי. למחרת קיבלתי עוד 2 זריקות. כשחזרתי הביתה לא הרגשתי כאבים במנוחה אך עדיין איני מצליחה לעמוד על הרגל והכאבים מופיעים בתנועה. קיבלתי תרופות להרגעת הכאב כמו טרמדול וגאבאפנטין וסטרואידים. אני עדיין מרגישה כאבים, מה ניתן לעשות? כמה זמן יימשך הכאב עד שאבריא? והאם ניתן לחשוד בבליטת דיסק כגורם לכאב המתמשך?

שלום יפה, לפי תיאור המקרה שלך תצטרכי להיבדק ע"י אורתופד מומחה בקופ"ח להחליט אם הכאבים מתאימים לבעיה בעמוד השדרה (פריצת דיסק , שחיקה,תזוזת חוליות) או בעיה שרירית ואז להחליט על הצורך בבדיקת הדמייה מתאימה (צילום רנטגן סיטי או MRI(. ללא בדיקה פיזיקאלית קשה לדעת את סיבת הכאב.ייתכן ומקור הכאבים לא קשורים אפילו לגב. בברכה,

15/07/2019 | 22:03 | מאת: יפה גולן

אכן צדקת דוקטור. מבדיקת רופא התברר שיש לי 2 פריצות דיסק קלות. שאלתי: איך אפשר להמשיך מכאן כדי לחסוך ממני את כאבי התופת שעברתי. ממה עלי להימנע ומה טוב לעשות כדי לעזור לעצמי. תודה מראש על תגובתך

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים