ניתוח ארטרסקופי בקרסול או ניתוח פתוח בקרסול

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

21/06/2019 | 10:32 | מאת: שלמה

שלום וברכה, אשמח לדעת ולשמוע את חוות דעתך, אני מעומד לניתוח בעזרת השם, וניתן לי אופציה לבחירה בעצם, על איזה ניתוח להחליט, האם לעשות ניתוח ארטרסקופי אחורית ברגל , או ניתוח פתוח, באופן כללי אני ב27 לאחר שבר בקרסול שהיה לפני כמה שנים.. כעת צריך לעשות פעולה ניתוחית באוסטריגנום שהוא גדול ועושה כאבים על הגיד שעובר לידו ובכלל עושה כאבים בהליכה עמידה וכדו׳ אשמח לקבל דעתך והמלצתי.

שלמה שלום , שתי השיטות מקובלות היום במידה והמנתח מנוסה בניתוחים ארתרוסקופיים ממליץ על ניתוח ארתרוסקופי , במידה ולא עדיף פתוח . בברכה ,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים