כאבים בירך בזמן ספורט ובזמן רגיעה

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

19/06/2019 | 09:26 | מאת: ערן

שלום אני סובל כבר כמה חודשים מכאבים באזור הירך. הכאב מתבטא בדקירות שאני מרגיש באזור הצדי והקדמי העליון של הירך ומגביל אותי בתנועות הסיבוב והמתיחה של הרגל. בזמן פעילות הכאב פוחת אבל בזמן רגיעה אני מרגיש את זה יותר. האם זה כאב עצבי או כאב בשריר? ואיך אני יכול לטפל בזה? תודה

שלום ערן , התלונות מהם אתה סובל יכול להתאים לכאב עצבי. הכאב העצבי יכול להיות כתוצאה מלחץ עצבי מרכזי או פריפירי. לכן יש לגשה לאורתופד לבצע מספר בדיקות כגון סיטי עמוד שדרה מותני , בדיקת הולכה עצבית לגפיים תחתונות. בנוסף צריך לבדוק את המפרק והשרירים סביב הירך ( לשלול שחיקה , תהליך דלקתי או ממצא אחר) בברכה ,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים