חבלה על הברך שנוצחה לפני שנה

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

18/06/2019 | 13:40 | מאת: פלוני

ד'ר שלום לפני כשנה עשיתי ניתוח שחזור acl ולפני כשבוע 9.6 החלקתי כתוצאה שהיה חלב שפוך על הריצפה בסופר החלקתי על הברך שנותחה. בבדיקת mri יש רושם לתפס מנימלי ברצועה המשוחזרת. שאלתי היא מה זה אומר.. ובנוסף רציתי לדעת מה זה אומר שהמשתל ברצועת acl מעובה קלות עם אותות חריגים מינימליים במקומו?! אשמח לתשובתך

שלום , לפי התיאור יש לך מזל והרצועה המשוחזרת אינה קרועה עם הזמן הרצועה המשוחזרת משנה את המרקם שלה ולכן ה-MRI תקין . במידה וישנם כאבים ומגבלה מציע לך להיבדק ע"י אורתופד ספורט . בברכה ,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים