זריקת סטרואידים לברך

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

16/06/2019 | 19:49 | מאת: ניר

שלום רב, האם בביצוע זריקת סטרואידים לברך כאשר מכוונים למיקום מסויים בברך (לכרית השומן בברך), החומר מתפשט בשאר חלקי הברך? כלומר הסטרואידים כיוון שזה נוזלי הם מתפשטים בכלל חלל הברך או שזה ממש נשאר נקודתי באזור וישר נספג? דבר נוסף תוך כמה זמן זריקה אחרי זריקה כזו אמור לחלוף הכאב? והאם יש סכנה כי לאחר זריקה אחת הכאב רק יגבר? (הבנתי שזה יכול להחליש את הגיד אבל לא מדבר על זה, שואל האם זה יכול לגרום ליותר כאב לא כתוצאה מהפגיעה בגיד) והאם אתה ממליץ לעשות תחת אולטרהסאונד או שזה לא משנה תודה רבה

שלום ניר, קשה מאוד לדעת אם חלק מהחומר נכנס לחלל הברך או נשאר בכרית השומן . שמקוונים לכרית השומן עיקר החומר נשאר בכרית. חלק מהסיכונים הם התגברות הכאב או זיהום . אני מעדיף לבצע את הזריקה תחת סונר. בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים