דלקת הנפיחות בקרסול רגל ימין

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

11/04/2019 | 05:38 | מאת: אליהו צמח

ליפני כשש שנים טיילתי בטיול קשה במיוחד. נפלתי ונקעתי את רגל ימין בקרסול.התפתחה שם דלקת עם בצקת שנמשכת עד היום.עברה לכאבים בברך. ואני חש שיש מתיחה לאורך רגל ימין.כאשר אני נועל נעליים הדלקת מתגברת והכאבים חזקים.אבקש את התייחסותך לנושא ומקווה לטיפול מתאים

שלום אליהו , לדעתי אין קשר בין הכאבים לאורך כל הרגל והכאבים בקרסול כתוצאה מהנקע . יש צורך בבדיקת יציבות ורגישות הקרסול ולאחר מכן להחליט איזה סוג של טיפול אתה צריך . ( פיזיותרפיה קרסולייה ... ) בברכה ,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים