עמוד שידרה פלוס פריצת דיסק ct

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

31/03/2019 | 12:07 | מאת: אלי

לצערי התור לאורטופד נקבע רק לעוד כחודש. לפני כחודשיים הפסקתי להתאמן במכון כושר בעקבות כאבים ברגל. להלן תוצאות ה סיטי הגובה של גופי החוליות שמור. הודגמה הצרות קלה של מרווח בינחולייתי בגובה S1-L5 עם שינויים ניווניים וואקום פנומן. זיזים ניווניים קדמיים ואחוריים קטנים בגובה S1-L5. אין עדות לסטנוזיס ספינלית. נקבים נאורלים הודגמו מוצרים בגובה S1-L5. מפרקים פצטלים הודגמו שמורים. שינויים ניווניים קלים במפרקים סקרואיליאקלים. בקע דיסקלי מרכזי קטן עם סימני לחץ קל על השק התקאלי בגובהL5-L4 בקע דיסקלי מרכזי עם סימני לחץ משמעותי על השק התקאלי בגובהS1-L מה הטיפול המומלץ במקרה זה? ההרגשה שלי שאני צריך לחזור להתאמן. האם כדאי? תודה מראש

01/04/2019 | 18:09 | מאת: ד"ר יובל ברוך

היי אלי לא ניתן להתוות טיפול על סמך פענוח של ההדמיה שהעתקת. הטיפול קשור לגילך, מצבך הכללי, אופי והתקדמות הכאבים....בקיצור, ממליץ להמתין בסבלנות לתור אצל האורתופד טרם החלטה על טיפול זה או אחר...

03/04/2019 | 09:43 | מאת: אלי

מלבד הפריצות דיסק יש בעיה גם בחולויות?

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים