תוצאות בדיקת MRI ברך

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

27/03/2019 | 12:06 | מאת: נתי

שלום רב! בן 21. לפני 11.5 חודשים, שיחקתי כדורגל, עם חימום מסודר לפני המשחק. באמצע המשחק, ללא משהו חריג שקרה, הרגשתי דקירות די חזקות במרכז הברך. ניסיתי להמשיך לשחק כמה שניות והברך לא תפקדה כרגיל. חזרתי לביתי ומהבוקר ולמשך כמה ימים לא יכולתי ליישר את הברך מעבר ל120 מעלות בערך. עד היום (כמעט שנה!) אינני יכול ליישר את הברך ל180 מעלות, ויש קושי בעליית מדרגות, הרמת משאות, ישיבה ממושכת, עמידה ממושכת וכו'. בבדיקת MRI שבוצעה לאחרונה מאוד בחשד לגופיף חופשי נמסר כי ''נמצא נוזל תוך מפרקי מוגבר בכמות מינימלית, פרט לכך לא נמצא ממצא חריג''. האורתופד עזב את המרפאה ועל כן אני פונה כאן. האם יש מה לעשות במקרה כזה? או שכיוון שהכל נראה בסדר יש להסתדר עם המצב הנוכחי שדי מגביל בעבודה וביום-יום? תודה רבה, בוצעה בעבר פיזיותרפיה שהופסקה בשל כאב וקליקים שהופיעו תוך כדי הטיפול.

28/03/2019 | 07:53 | מאת: ד"ר יובל ברוך

היי נתי הגבלה ביישור של הברך בגיל 21 אינה מצב מקובל, ממליץ לקבוע תור ליעוץ נוסף במרפאת הספורט שלנו

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים