כאביםעזזזזז בקרסול שמאל

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

07/03/2019 | 18:16 | מאת: שרון א

היי, אני שחקנית כדורעף ואתמול באימון רצתי לכדור מהיר ועיקמתי את הקרסול. היום בבוקר ניסיתי לדרוך על הרגל וללכת וכאב לי והרגשתי בכל סוף של הצעד שאיזה שריר נמתח לי ומשתחרר במשך הצעד(את הקרסול הזה כבר נקעתי פעמיים ובשניהם היה לי סדק בפיבולה). שאלותי הן: 1. מה אני יכולה לעשות כדי לחזור לשחק מהר ? 2.האם כדאי לי ללכת לרופא ? תודה מראש(:

07/03/2019 | 18:20 | מאת: ד"ר יובל ברוך

היי שרון לא ניתן לענות בפורום לשאלות כל כך ספציפיות. ממליץ לך במידה וכואב לך לאחר חבלה סיבובית לקרסול לפנות לבדקית רופא וצילום בהתאם לבדיקה. לא מומלץ לחזור לשחק לפני החלמה ואישור בינתיים מנוחה, רגל מורמת, קומפרסים קרים. רפואה שלמה

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים