מפרקי הירך האם יש פתרון לבעיה הבא:

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

27/02/2019 | 13:26 | מאת: גלית

גפיים תחתונות, רקמות רכות סיבת ההפניה: כאבים באיזור מאחז גלוטאוס מקסימום על האיליאק קרסט, להערכה. ממצאים: מודגמים זיזים גרמיים במעבר ראש צוואר של פמור שמאל, מתאים לשינוים ניוונים בפרק ירך שמאל. ללא עדות לנוזל או סינוביטיס באספקט הקידמי של המפרק. שינויים אנטזיטים מינימלים במאחז גיד הגלוטאוס מדיוס ומינימוס. ללא בורסיטיס פרי טרוכנטרית . מודגם עיבוי ומראה היפואקוגני של המאחז של ה- ITB על האיליאק קרסט. באיזור המאחז מודגמים אנטזופיטים, התמונה מתאימה לשינויים טנדינוטים כרונים משמעותיים באינסרציה של ה- ITB על האיליאק קרסט. מימין שינויים אנטזיטים קלים יותר במאחז ה- ITB על האיליאק קרסט. האם הדבר הזה עובר לבד? ואיך אפשר לזרז ריפוי? האם גלי אלם נכונים למצב כזה? תודה גלית

27/02/2019 | 21:05 | מאת: ד"ר יובל ברוך

היי גלית ציינת המון פרטים שאני מניח שמגיעים מבדיקת סונאר של האגן. אני ממליץ לגשת לבדיקה אצל אורתופד בקהילה בכדי להבין איזה משלל הממצאים בכלל רלוונטי לכאב אותו את חווה. גלי הלם לא נכונים בכל מקרה למצבים המתוארים.

03/03/2019 | 17:58 | מאת: גלית

תודה :-)

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים