קרע בשריר הרקטוס פמוריס

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

27/01/2019 | 03:11 | מאת: קרע בשריר הרקטוס פמוריס

לאחר פעילות פיסית קשה במיוחד הורגש כאב במפשעה לאחר כמה ימים בוצע צילום אולטרסאונד שתוצאותיו הן: באחיזבה של הרקטוס פמוריס הודגם עודף נוזל בכמות בינונית. רושם של קרע חלקי בגודל 13*8 ממ. לאחר חודש של פיזתורפיה בוצע צילום נוסף ותוצאותיו הן: באחיזה של הרקטוס פמוריס הודגם אזור היפואקוגני בגודל 7*3 ממ כביטוי לקרע חלקי. השאלה היא כזאת מתי אוכל לחזור לפעילות ספורטיבית מלאה(חזרתי כבר לריצות ופעילות אירובית בהדרגה) ומתי הקרע אמור להיסגר

28/01/2019 | 17:59 | מאת: ד"ר יובל ברוך

שלום. קרע חלקי של הרקטוס פמוריס הינו תופעה שכיחה. מציע לחזור לפעילות מלאה בהדרגה ועם סרגל מאמצים. בהצלחה יובל

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים