תוצאות mri מפרק ירך

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

15/01/2019 | 21:54 | מאת: עומר

שלום. לפני כשנה נפלתי לבור ומאז כאבים במפרק הירך לעיתים צליעה והגבלת תנועה. בבדיקת MRI לא מסוג ארתרוגרפיה הממצא היחיד הוא קרע חלקי קצר באזור האחיזה לאיסכיום בצקת ברקמות הרכות השכנות סריקות 28 עד 30 ב stir קורונלי. פיזיותרפיה ממושכת לא עוזרת האם אפשר הסבר על הנזק? האם צריך ניתוח? האם נגרמה לי נכות? תודה!!

16/01/2019 | 08:02 | מאת: ד"ר יובל ברוך

היי עומר נשמע שנחבלת. mri באיזור הירך לרוב אינה מספקת בשביל החלטה על טיפולים, שלרוב אינם ניתוחיים. יש חשיבות רבה לבדיקתך. מציע שתפנה למרפאתנו להמשך בירור לממצא זה

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים