ריבוי דלקות ופגיעות במפרקים

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

08/01/2019 | 01:58 | מאת: מרינה

שלום, אני בת 34, אמא לדני בנים, 5 ובן שנתיים. בהריון אחרון הייתי בשמירת הריון עם כאבים חמורים באגן וגב תחתון מימין, בטענה שיש לי סאקרואיליאק וסימפיזיוליזיס. אחרי הלידה זה לא עבר ורק אחרי שנה וחצי בוצע MRI והתגלה קרע חלקי בלברום מפרק אגן ימין. בנוסף יש לי כאבים בכתפיים וכף רגל שמאל. עשיתי אולטרסאונד ונמצאו נוזלים בשתי הכתפיים וקרע בגיד בכף שמאל, נוזלים גם בכף רגל. חשד לדלקות בעל האזורים הנ"ל. כדורים אנטי דלקתיים גורמים לי לכאבי קיבה חזקים. בינתיים הופנתי למרפאת כאב וטרם ביקרתי שם. אבל למה שבגילי יהיו לי כל כך דלקות וכל הדברים האלה? אני לא עובדת בעבודה פיזית, לא עוסקת בספורט, רק פילאטיס שיקומי ועדין. מרימה את הילדים וזה המקסימום שלי. בעבר- ניתוח הסרת כיס מרה, ניתוח Fess מורכב במערות האף. התרופה הקבועה היחידה זה cipramil. תודה! נ. ב. איני מתגוררת בארץ יותר. כך שקצת יותר קשה לקבל בקנדה הפניות לבדיקות.

08/01/2019 | 11:31 | מאת: ד"ר יובל ברוך

היי מרינה אכן נשמע שאת סובלת בגיל צעיר מאוד מבעיות מרובות במס׳ רב של מפרקים. במקרים כאלו מומלץ לברר סיבה מערכתית יותר לכאבים. תתחילי בפנייה לרופא המשפחה ולאחר מכן לראומטולוג. רפואה שלמה יובל

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים