שבר באצבע השלישית (רגל)

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

07/10/2018 | 13:16 | מאת: אורטל

אני משחקת כדורעף והשאלה שלי: כמה זמן אחרי פציעה כזו אני אוכל לחזור לשגרת אימונים? האם צריך לקבע את האצבע תקופה נוספת שכבר חוזרים להתאמן? מה ניתן לעשות עד אז בכדי לשמור על כושר ללא פגע?

07/10/2018 | 16:57 | מאת: ד"ר יובל ברוך

היי אורטל אני ממליץ לברר את הנושא מול אורתופד בקהילה מפני שקיימים סוגים שונים של שברים. במידה ומדובר בשבר פשוט של הגליל המרוחק. אזי מנוחה של מס׳ שבועות עד חלוף הכאבים, וחזרה למשחק עם נעל טובה וקיבוע של בוהן לבוהן שלידה (body taping) אמורים לספק. בהצלחה יובל

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים