קרע אנכי במיניסקוס הלטרלי

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

02/09/2018 | 15:30 | מאת: יואב

שלום, לפני כחודש קיבלתי תוצאות של בדיקת MRI. ממצאי הבדיקה העלו כי יש לי קרע אנכי במיניסקוס הלטרלי. הקרע ממשיך אל הקרן הקדמית בצורה אופקית ומלווה בציסטה פרי-מניסקאלית. הקרע בעל מרכיב רדיאלי באזור המעבר בין הקרן הקדמית לאחורית. כמו כן, נמצאה כמות מעט מוגברת של נוזל בברך ומעט בצקת לשד עצם בקונדיל הפמורלי המדיאלי. אני לא משוחרר לאיזשהו טיפול במסגרת היחידה בגלל המקום בו אני משרת. רציתי לדעת מה אתה חושב שצריך לעשות בנדון. האם לבצע ניתוח או דרך אחרת? יש לציין כי הברך כואבת בעיקר במצב כריעה, עליות, לאחר ריצות ובקפיצות. לפעמים כואב גם בשגרה אך הכאב סביל. מה לדעתך הפיתרון? (אני עושה כבר 4 חודשים פיזיותרפיה).

02/09/2018 | 21:03 | מאת: ד"ר יובל ברוך

היי יואב הפתרון לבעיה מסוג זה אינו מתבסס על תוצאות הmri בלבד ולמעשה מתבצע באינטגרציה של הכאבים שלך, רמת התפקוד, אפשרויות טיפוליות אחרות וכו... מציע לפנות למרפאת ספורט לקבלת החלטה

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים