תאונת דרכים הולכת רגל, פגיעה בגב ובברך שמאל.

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

08/05/2018 | 12:14 | מאת: לימור

שלום, לפני כשלושה חודשים עברתי תאונת דרכים כהולכת רגל ונפגעתי בברך שמאל ובגב, מאז סובלת מכאבים בברך ומנימול שהתפשט היום לירך ולרגל התחתונה. ביצעתי בדיקה EMG והיא יצאה לא תקינה. סימני רדיקולופתיה כרונית קלה L5 משמאל. אשמח לשמוע חוות דעת של אורטופד, מה תוצאות הבדיקה אומרות. תודה מראש.

09/05/2018 | 07:13 | מאת: ד"ר יואב רוזנטל

אהלן, התלונות והבדיקות שבצעת היום מרמזות על כך שייתכן והמקור לכאבים שלך נובע מן הגב. יש לבצע בדיקה גופנית, על מנת לבדוק קיומם של סימנים או חולשה נויורולוגית וכהמשך לבירור לבצע בדיקות הדמייה מתקדות לעמוד השדרה, כדוגמת CT או MRI. אני מציע שתגשי לאורתופד להמשך בדיקה ובירור. בהצלחה

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים