מכה שקיבלתי באצבע ברגל

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

09/03/2018 | 22:53 | מאת: שירה

יש לי שאלה היום קרתה לי נפילה קטנה ובעקבות הנפילה רוב המכה והמקום היחיד שכואב זה אצבע בכף הרגל שנעשתה אדומה וכואבת אני יכולה להזיז ככה שלא נראה שבר או נקע אבל כואב חזק ואדום ושהרגל במנוחה ולא בנעל או עושה פחות כואב והאם הגיוני במעידה קלה כזה אדום חזק יש משהוא להקל ותוך כמה זמן אמורה להתחיל הקלה משמעותית?

14/03/2018 | 13:11 | מאת: ד"ר יואב רוזנטל

שלום שירה, אם הכאבים חלפו, אין צורך בהדמייה. אם עד היום יש כאבים, יש צורך בצילום של האצבע שנפגעה.

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים