כאבים בברך קושי בקיפול

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

21/02/2018 | 18:05 | מאת: נעמה

היי, אני בת 27 כאבים בברך מזה כחודשיים, הייתי מתאמנת כרגע במנוחה. ברנטגן כתוב- היצרות קלה של רווח תוך פרקי בחלקו המדיאלי באולטרסאונד בבורסה סופראפטלרית- הודגם עודף נוזל בכמות בינונית אשמח לדעת מה זה אומר, ואם יש מה לעשות בינתיים עד שיגיע התור לרופא תודה!

22/02/2018 | 01:54 | מאת: ד"ר יואב רוזנטל

הי, האם הכאבים החלו לאחר חבלה? עודף הנוזלים יכול לנבוע, בין היתר, עקב דלקת. לגבי ההיצרות של המרווח התוך מפרקי - זהו סימן לשחיקה של הסחוס בברך. קשה לי להאמין כי בגילך הצעיר את סובלת ממחלה שחיקתית. בהנתן ולא היתה חבלה, אני ממליץ שתפני לרופאת המשפחה שלך ותבקשי טיפול בנוגדי דלקת, עד שיהיה לך תור אצל אורתופד. בנוסף, בקשי מרופא המשפחה צילום ברכיים בעמידה. בהצלחה

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים