חוסר תיאבון ילד בן שנתיים

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

07/11/2016 | 10:55 | מאת: מורן

שלום, בקצרה תמיד היו בעיות סביב האוכל. חוסר תיאבון זה משהו שהתחיל סביב שלושה חודשים ונמשך כמובן עדיין. לא מראה עניין באכול ומסוגל לא לאכול כל היום. קיבל טיפול אצל הומאופת סיליקה 150 בוקר +ערב (פעם אחת) היה שיפור למשך כמה ימים ולאחר מכן חזר כרגיל. למרות הנסיונות להעלות לו מינון לא עזר. האם יש רמדי אחר שמומלץ לתת בטיפול לבעיות תאבון אצל ילדים.

יש הרבה רמדיס לטיפול במצב הזה. כדאי לחזור להומאופת על מנת שידייק יותר בהתאמת הרמדי. לעיתים יש צורך בסבלנות. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה