פטריה על הלשון תינוקת בת 3 שבועות

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

17/10/2016 | 16:26 | מאת: טלי

שלום רב, לתינוקת שלי בת שלושה שבועות יש כבר שבועיים פטריה על הלשון. ניתן לזהות חיפוי לבן על הלשון. היינו פעמיים אצל רופא משפחה אשר אבחן את הפטריה ונתן טיפול (דקטרין אוראלי ללשון ומשחת פטריון לי, כי אני מניקה באופן מלא). כמו כן, אני מנקה לה את הלשון עם סודה לשתייה אחרי כל הנקה (ביום, לא בלילה), נוטלת תכשיר R82. בנוסף, הורדתי כל מה שקשור בלחם (רק שיפון בלי שמרים), סוכר, פירות, חלב וכמעט כל מה שאפשר למעט קפה (עם חלב אורז בלי סוכר). למרבה הצער, אין ממש שיפור במצב. אמנם היא כבר לא סובלת ונראה שהטיפול הזה עזר לכאבים שלה, אבל הפטריה הארורה הזו לא עוברת והלשון עדיין לבנה. מה עושים???? תודה מראש טלי

הי טלי טיפול הומאופתי נכון נעשה מול הומאופת בישיבה שאורכת שעה ומעלה. בישיבה הזאת נלקחת כל האינפורמציה לגבי הילד מרגע לידתו וגם בזמן ההריון. לאור האינפורמציה הזאת מותאמת עבור הילדה רמדי. רק כך ניתן לעזור. כל תרופות הR למינהן לא ממש יכולות לעשות את העבודה. כל טוב עירית פרידמן

מנהלי פורום הומאופתיה