gelsemium 30ch......

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

19/09/2016 | 20:13 | מאת: ליטל

קבלתי את התרופה לטיפול במתח נפשי שמלווה בקשיי נשימה כאבים והרגשת עומס וכבדות בכל איזור החזה וכאב גרון כרוני...יש שאמרו שזו חרדה בכל אופן זה כבר 8 חודשים בערך ככה ומיעוץ טלפוני הוא החליט לתת לי גלסמיום...2 כדורים 3 פעמים ביום.. אבל מהמעט שכתוב על התרופה הזו הבנתי שזה בכלל מטפל בשפעת ועוד כמה כתבות על זה שזה מאוד מסוכן ואנשים מתו מזה...(זה מה שיצא בחיפוש בגוגל או מדובר במינונים ממש גדולים...לא יודעת) בכל אופן שמתי לב שמאז ששתיתי את התרופה התחיל לי כאב ראש נוראי וכאב של כל מערות הפנים במיוחד באיזור העיניים הרכות והמצח.. האם זאת תופעה נורמלית ? האם התרופה ניתנת כטיפול בחרדה\מתח נפשי ? מה תופעות הלוואי ?.. האם התרופה באמת מסוכנת ?יש בה חומרים מסוכנים ? ממכרים ? אני פשוט יודעת שתרופות הומאופטיות הם תרופות העשויות מצמחים בלבד... אשמח לדעת יותר על התרופה..

התופעות שאת מתארת לא נורמאליות. זא אין לצפות להן כתגובה לרמדי. הרמדי הזאת יכולה לטפל גם בחרדה ומתח וגם בשפעת ועוד סימפטומים רבים. רק הומאופת שמכיר את הסיפור שלך יודע כל סמך מה היא מתאימה לך. התרופה לא מסוכנת וכמו כל רמדי הומאופתית לא מכילה כל חומר כימי שיכול להזיק או לגרום להתמכרות. תרופות הומאופתיות עשויות מכל חומרי היקום-חי צומח ודומם. התרופה הספציפית הזאת היא צמחית. אני מציעה לך לא לערוך מחקרים על התרופה אלא להפגש עם ההומאופת שמלוה אותך ולשתף אותו במה שקורה לך. כל טוב עירית פרידמן

מנהלי פורום הומאופתיה