הומיאו פלו

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

25/06/2016 | 22:17 | מאת: דנה

שלום, מכיוון שאני נוטה להיות חולה הרבה ולהדבק תמיד מהבן שלי כשהוא מצונן, החלטתי לנסות הומיאו פלו למניעה, פעם בשבוע. אני סובלת מתת פעילות בלוטת התריס מטופלת בסינתרואיד. ויש לי האשימוטו. האם מותר לקחת הומיאו פלו כשיש מחלה אוטואימונית? תודה מראש..

שלום דנה במצבך הרפואי אני ממליצה מאד להגיע להומאופת שיתאים לך את הטיפול הנכון עבורך ויוכל לעקוב אחר התוצאות. הומאופלו יכול לעזור בינתיים אך לא מומלץ כטיפול קבוע ולא בטוח כלל שיפתור את הבעיה. כל טוב עירית פרידמן 0523915183

מנהלי פורום הומאופתיה