קושי לנשום. - בעיה של סחוסים

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

20/06/2016 | 17:19 | מאת: אורלי

שלום קשה לי לנשום, עשיתי כבר 3 ניתוחים באף , הראטשון היה פלסטי, השני מחיצה, והשלישי בשר. היום קשה לי לנשום, הייתי אצל רופאה, אמרה לי שהסינוסים כאשר אני שואפת חוסמים לי את המעברים ומקשים עלי. האם יש לזה תרופה או חייבת ניתוח? בכבוד. אורלי

התשובה שלי לכל בעיה שסובלת דיחוי היא קודם כל לנסות אופציה שאיננה ניתוחית. ניתוח הוא לא פיתרון בטוח ויכול להגרר נזק בלתי הפיך. להומאופתיה יש אפשרויות טובות מאד לפתור בעיות מהשורש. אז זאת המלצתי החמה. כל טוב עירית פרידמן - 0523915183

מנהלי פורום הומאופתיה