כלים הומאופתיים בדיכאון

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

09/05/2016 | 12:50 | מאת: רינת

חג עצמאות שמח.האם יש כלים הומאופתיים בטיפול בדיכאון? עם כן אשמח לדעת מהם,או עם תוכלו להפנות אותי לאתר באינטרנט בנושא אני אשמח.תודה רבה לכם מקרב לב.

רינת יקרה שלום, ישנם אמצעים שונים בהומאופתיה לטפל בדכאון וכמובן ניסיון קליני רב ומצטבר והצלחות יפות גם עם לקוחות אשר נמצאים בטיפול פסיכיאטרי ממושך וכאלה שבחרו ברפואה משלימה כאופציה ראשונה. הומאופתיה מציעה דרך להתרפא ממצבי דכאון ולא מסתפקת בהקלה זמנית שהיא בעיקר יוצרת דיכוי סמפטומטי. אך למרות ההקדמה שמשבחת את שיטת הטיפול הייחודית הזו עלייך להגיע למטפל/ת ולעבור ראיון אישי אשר רק בעקבותיו יוכלו להתאים לך את האמצעי הטיפולי המדויק. בהצלחה, ארנון שמחי הומאופת קלאסי 052-3759328

מנהלי פורום הומאופתיה