דלקות שתן חוזרות לאחר טיפול

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

14/10/2015 | 16:26 | מאת: אילנה

שלום אימי בת 83 סובלת מסכרת ולחץ דם סובלת מדלקות חוזרות ונשנןת . השבוע גם הומלץ מרופאת נשים לקבל נרות נגד פטריה , הרופא טענה שזה מרוב אנטיביוטיקות , האם יש דרך אחרת לטפל באימי . יש לציין כי היא משתמשת בחיתולים אודה לך מאד אם תוכל לעזור לנו . תודה

שלום את מתארת מקרה קצת מורכב שקשה לענות עליו פה באופן חד משמעי. הטיפול המומלץ ביותר לדלקת בשלפוחית הוא שתייה מרובה. אבל מכיון שאמך נזקקת לחיתולים זה יכול להוות בעיה. מאד ייתכן שגם השימוש בחיתול לא עוזר ובהחלט שהאנטיביוטיקה המרובה מייצרת את הפטריה. יש רמדיס הומאופתיות שיכולות לעזור אבל כדאי מאד לעשות את זה מול הומאופת שיוכל לייעץ בהתאם להתפתחות. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה