שאלה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

18/06/2015 | 19:33 | מאת: דנית

האם יש פיתרון לנשירה בגבות? אני חושבת שיש לי סבוריאה בגבות(יש טיפה קשקשים בקרקפת בגבות)..האם אחרי הטיפול השיער בגבות חוזר לעצמו וצומח והאם נשירה כזאת יכולה לגרום לקרחות בגבה? כרגע נשירה של בערך 2 שיערות ביום בגבה..בנוסף מה הטיפול המומלץ והאם זה טיפול שאורך זמן? בת 22 אם יש קשר..

שלום דנית יש אפשרות לטפל בבעיה בהומאופתיה. זה דורש פגישה עם הומאופת והתאמה של תרופה הומאופתית מדויקת עבורך. התוצאות צריכות לענות על הבעיה בטווח קצר של כחודש. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה