שאלה על טויה ויבלות ויראליות פלנטריות

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

25/01/2015 | 19:22 | מאת: תחיה

שלום, אני סובלת כ 8 שנים מיבלות ויראליות ברגליים. אין כאב. אבל זה לא אסתטי, וממש מטריף אותי שמנקודה קטנה לפני כ 8 שנים, היום זה כבר חצי רגל וממשיך . המגע לא נעים לי ואני גם פוחדת שזה יתפתח למשהו גרוע יותר. או שיפריע לי בספורט ובהליכה. היבלות עמוקות מאד. זה לא משהו ש"נושר"- הן בפנים. בשנתיים ראשונות איבחון שגוי. אחר כך טיפולים קונבנציונליים במשחות, חנקן נוזלי, ואף לייזר צבע הבזקי. תוך שילובים של כולם. אחרי שכלום לא עוזר, והן רק מתרבות. הגעתי לעוד מומחה שהמליץ לי על שיטת הטייפ, (איזולירבנד) שאף אותה ניסיתי. בסופו של דבר לפני כמה חודשים החלטתי לאחר שיחה עם נטורופת לקחת תוספי מזון שונים לחיזוק המערכת החיסונית מבפנים , בעיקר כאלו שאמורים לטפל גם ביבלות. אני לוקחת אוניה דה גאטו, וכורכום (עם פפרין), וחומצה אלפא ליפואית, ופטריות מרפא שונות, ובלי קשר גם אומגה 3 (להורדת טריגליצרידים) בנוסף אני גם שמה חיצונית שמנים שהם אנטיורליים כגון שמן עץ התה, ושמן טימין . אחרי כחודש ללא שיפור עם צמחי המרפא – תוספי מזון , קניתי כדורי טויה אוקסידנטליס 30C הומאופתיים שאמורים לעזור מאד ליבלות ויראליות. שאלתי – האם זה משנה אם לוקחים אותם על בטן ריקה או שגם אחרי ארוחה זה טוב, או מומלץ? אם אחרי 10 ימים (זו הכמות שיש ) לא חל שינוי ממשי ואין הרעת מצב, או סימפטומים לא טובים, האם רצוי וכדאי להמשיך בעוד "נגלה" או שלא מומלץ? או שמיותר? במידה ולא יעזור, האם יש עוד משהו שיכול לעזור לי? פשוט לא יתכן שברפואה המתקדמת של היום לא מסוגלים לרפא משהו כל כך קטן...

בהחלט ייתכן שהרפואה המתקדמת של היום לא יודעת לרפא הרבה מאד דברים....... טועה אכן עושה נפלאות בטיפול ביבלות ויראליות. מניסיוני יש לקחת באופן יומיומי למשך חודש וזה השלב שבו מתחילים לראות האדמה של היבלות. במצב הזה יש להמשיך ולקחת עד שהנגע נעלם לחלוטין. רמדי הומאופתית יש לקחת על קיבה ריקה. לשאלות נוספות את יכולה להתקשר - 0523915183 כל טוב עירית פרידמן

מנהלי פורום הומאופתיה