כורכום

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

22/01/2015 | 12:05 | מאת: כורכום

שלום ברצוני לצרוך כורכום לצורך הנאה מכל היתרונות התזונתיים אשר מצויים בו ואין צצורךלפרט. אלא שאני מעונינת לצרוך אותובצורתוהטבעית, לא בקפסולות או אבקות שנפכרוץ בבתי טבע אשר ,מריחות, לי כמו סוג של תוסף מזון/תרופה. אני יכולה לקנות תבלין כמו שמוכרים במרכולים אבל מרגיש לי ששם האבקה קיימת כבר הרבה זמן מה שמעיד על איכות מוצר ירודה. איך ואיפה בכל זאת אוכל לצרוך את הכורכום בצורתו הכמה שיותר טבעית? אני יודעת שיש שורש שאותו אוכל לקנות אבל הוא קשה כמו אבן ואין לי יכולת לטחון. תודה

בעונה שבה שורש הכורכום מוצא מהאדמה אפשר להשיג אותו אצל מגדלים. אני קונה במשק אורגני סמוך. השורש לא קשה בכלל הוא ניתן בקלות לגרור בפומפיה וככה אפשר להוסיף אותו לכל מאכל.. כל טוב עירית פרידמן

מנהלי פורום הומאופתיה