פוליפ באף

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

15/11/2014 | 22:48 | מאת: ב

האם קיים פתרון בהומאופתיה לפוליפ באף? אני סובלת מזה מאוד, בת 25, ביראה לחלוטין אבל בתקופות מסוימות כמו עכשיו האף סתום מאוד, אין חוש ריח, אין טעם , וקשה לנשום. המליצו לי על ניתוח אבל אני נגד וגם לא רוצה לקחת תרופות. האם ההומאופתיה יכולה לעזור ואם כן כיצד? למי לפנות? אשמח לטלפון של מישהו מומחה מומחה מומחה שידע בדיוק איזה תרכובת לתת לי כי אני מיואשת ולא רוצה להעזר ברפואה הקונבציונלית תודה

יש ניסיון מצוין בהומאופתיה בטיפול בפוליפים גם לי וגם לקולגות. הומאופת מומחה הוא הומאופת עם ותק וניסיון. אין הומאופתים שמתמחים בסימפטום או מחלה מסויימים. הידע ההומאופתי להתאים רמדי (תרופה) לאדם היא תוצאה של ניסיון בעבודה עם בני אדם ולאו דוקא עם מחלה או בעיה. את יכולה לבדוק באתר האגודה להומאופתיה קלאסית ולמצוא שם הומאופתים עפי אזורי מגורים. את יכולה גם לפנות אלי בפרטי ואני אעזור לך לבחור אם אוכל. בכא בבואך לטיפול האזרי בסבלנות כי זה תהליך ולא משהו שקורה באופן מיידי. כל טוב עירית

16/11/2014 | 09:56 | מאת: לעירית

איך יוצרים איתך קשר בפרטי? אשמח לקבל מייל שלך או טלפון תודה

מנהלי פורום הומאופתיה