הומאופתיה בצפון

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

22/10/2014 | 21:01 | מאת: ליר

היי לכולם!!! האם מישהו מכיר הומאופת טוב רצוי בתחום ההומאופתיה הקלאסית......מאזור קריית שמונה שמתמחה בבעיה של שחלות פוליציסטיות ומחזור לא סדיר...... אשמח להצעות........תודה מראש......ליר.....

שלום לליר ושבוע טוב, גשי לרשימת ההומאופתים הקלאסיים במערכת של אתר האגודה הישראלית להומאופתיה קלאסית. אינני זוכר אם ישנו אחד בקרית שמונה אך יש לבטח בסביבה הקרובה. אם תתקלי בקושי צרי איתי קשר. בהצלחה, ארנון שמחי הומאופת קלאסי 052-3759328

מנהלי פורום הומאופתיה