שאלה לגבי נטילת R-17

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

04/08/2014 | 16:34 | מאת: גיל

שלום רב, אני מעוניין לקחת את ה R-17 לטיפול במין יבלת שיש לי בכפות הידיים. לפני כ 8 שנים לקחתי את ה R-17 ובאותו זמן הגבילו אותי בתזונה, לא לשתות קפאין, מוצרי חלב וחטיפים ועוד דברים שאני לא זוכר. איך הכי מומלץ לקחת את התכשיר ומה הדרך הטובה ביותר לסייע להצלחת הטיפול? מינון? מה אסור ומותר בזמן השימוש? תודה רבה :)

שלום רב לגיל! לשאלתך ארצה לדייק יותר בתשובתי לפני שאתייחס לענין. שימוש בסדרות R אינן מומלצות על ידי כלל. זו אינה הומאופתיה אלא שימוש בחומרי גלם שנעשה בהם שימוש בטיפול הומאופתי אך לא באופן שציינת. מניסיוני טיפול ביבלות עשוי להיות מוצלח מאד ואף יותר מאשר באופן הרפואי הנפוץ (צריבה, ניתוח וכד'). מה גם שלאחר שהן חולפות בדרך הריפוי ההומאופתי אין הן חוזרות שוב! בהצלחה, ארנון שמחי 052-3759328

17/08/2014 | 15:16 | מאת: גיל

תודה רבה על התגובה. אפשר בבקשה לשאול מה מומלץ אם כן לטיפול ביבלות עור? היות וניתוחים וצריבות לא עזרו לי ורק ה R17 עזר (מ 2006 ועד היום התופעה שכחה). האם יש טיפול הומאופתי אמיתי שאפשר להשתמש בו? שוב תודה גיל

מנהלי פורום הומאופתיה